4 spl (52 g) kookosrasva (sulatamata)
3 spl (63 g) mett
1 muna
1 tl vanilje ekstrakti
2 tl linaseemneid
1 spl kookosjahu
139 g mandlijahu
näpuotsatäis soola
1 tl kuuma vett
1/2 tl soodat
100 g šokolaaditükke (Lõika suure šokolaadi küljest või osta eraldi, aga kasuta vähemalt 70%-lise kakaosisaldusega šokolaadi)
3 spl (63 g) mett
1 muna
1 tl vanilje ekstrakti
2 tl linaseemneid
1 spl kookosjahu
139 g mandlijahu
näpuotsatäis soola
1 tl kuuma vett
1/2 tl soodat
100 g šokolaaditükke (Lõika suure šokolaadi küljest või osta eraldi, aga kasuta vähemalt 70%-lise kakaosisaldusega šokolaadi)
- Eelkuumuta ahi 175 kraadi juurde. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga.
- Kasutades miksrit sega omavahel kookosrasv ja mesi.
- Lisa muna ja mikserda edasi. Lisa vanilje ekstrakt ning sega edasi.
- Lisa juurde mandli- ja kookosjahu ning liaseemned ja sool, mikserda segamini.
- Lahusta sooda kuumas vees ning lisa see tainale. Sega.
- Lisa šokolaaditükid ja sega õrnalt.
- Võta lusikaga tainast, keeruta see peopesas palliks ja pane ahjuplaadile, vajuta peopesaga peale, et küpsis jääks lapik.
- Küpseta umbes 10 minutit, et küpsised oleksid kergelt kuldsed.
Comments
Post a Comment