Kuidas kavalalt peita juurvilju magustoitude sisse? Vastuse saab Ingrid Mardisoo raamatust "Köögiviljad kavalalt kõhtu". Seekord katsetasin natuke karaski-taolisi muffineid. Minu arvates näevad need nii muhedad välja oma kraavide ja vagudega, maitselt on pisut sellist karaskit ja väga palju mustikaid :) Päris peolaua muffinid need ei ole, küll aga igati sobilik amps piknikule.
250 g lillkapsast
2 muna
250 g hapukoort
10 spl kookospalmisuhkrut
300 ml tatrajahu
100 ml riisijahu
1 tl küpsetuspulbrit
2 tl kaneeli
2 tl vanillisuhkrut
umbes 200 g mustikaid
Sellest kogusest saab 12 muffinit.
Auruta või hauta lillkapsas pehmeks ja püreesta saumiksriga. Mikserda munad hapukoore, lillkapsapüree ja suhkruga. Sega teises nõus kuivained ning lisa need munasegule. Kõige lõpus lisa mustikad ning sega kergelt läbi. Tõsta tainas muffinivormidesse ja küpseta 180 kraadi juures 40-45 minutit.
250 g lillkapsast
2 muna
250 g hapukoort
10 spl kookospalmisuhkrut
300 ml tatrajahu
100 ml riisijahu
1 tl küpsetuspulbrit
2 tl kaneeli
2 tl vanillisuhkrut
umbes 200 g mustikaid
Sellest kogusest saab 12 muffinit.
Auruta või hauta lillkapsas pehmeks ja püreesta saumiksriga. Mikserda munad hapukoore, lillkapsapüree ja suhkruga. Sega teises nõus kuivained ning lisa need munasegule. Kõige lõpus lisa mustikad ning sega kergelt läbi. Tõsta tainas muffinivormidesse ja küpseta 180 kraadi juures 40-45 minutit.
Comments
Post a Comment