43 g 100-90% kakaosisaldusega šokolaadi
55 g 70% kakaosisaldusega šokolaadi (mina panin ainult 100 g 70%-list šokolaadi, aga võib piirduda ka ainult 43 g 100%-lise šokolaadiga)
51 g sulatatud kookosrasva
1 muna
3 spl vahtrasiirupit
40 g kookospalmisuhkrut
51 g kõrvitsaseemne jahu või mandlijahu
1 tl soola
55 g 70% kakaosisaldusega šokolaadi (mina panin ainult 100 g 70%-list šokolaadi, aga võib piirduda ka ainult 43 g 100%-lise šokolaadiga)
51 g sulatatud kookosrasva
1 muna
3 spl vahtrasiirupit
40 g kookospalmisuhkrut
51 g kõrvitsaseemne jahu või mandlijahu
1 tl soola
- Eelsoojenda ahi 175 kraadi juurde ja sea valmis väike küpsetusvorm, u 17x12 cm. Mina kasutasin leivavormi ja sain 8 ruudukest.
- Tükelda šokolaadid ja sulata vesivannil koos kookosrasvaga.
- Samal ajal kui šokolaad sulab, sega omavahel muna, kookospalmisuhkur ja vahtrasiirup. Kui šokolaad on sulanud, lisa see muna-suhkrumassi sisse. Samal ajal sega massi ja kalla šokolaadi.
- Lisa oma valitud jahu ja sool ning sega.
- Kalla šokolaaditaigen vormi ja aseta ahju küpsema 20 minutiks.
- Kui hambaork torgata kooki ja see tuleb kuivalt välja, siis kook on valmis.
Tummine ja šokolaadine |
Comments
Post a Comment