Ikka kõik olemasolevad marjad tuleb kuidagi ära kasutada. Tikritest ma ei oska tavaliselt midagi teha, seega toormoosi valik tundus kõige õigem. Hea pannkoogile panna. :) Kasutasin punaseid tikreid, mis ei ole nii hapud kui tavalised kollased tikrid. Ilmselt on see ainus toormoos, kuhu ma olen suhkrut lisanud. Eelmisel aastal tegin väga hapudest tikritest toormoosi, sinna läks rohkem suhkrut. Suhkrut peaks lisama järk-järgult, et vahepeal maitsta, kui hapu moos on ja kas on vaja veel lisada suhkrut. Suhkru kogus oleneb suuresti sellest, kui hapud on tikrid.
Mul läks seekord niiviisi:
600 g tikreid
150 g suhkrut
Püreesta köögikombainis ära ja ongi valmis. Hoiusta sügavkülmas.
Mul läks seekord niiviisi:
600 g tikreid
150 g suhkrut
Püreesta köögikombainis ära ja ongi valmis. Hoiusta sügavkülmas.
Sain kolm sellist topsitäit moosi. :) |
Comments
Post a Comment