Raw Vegan Brownie

Põhi:
1 cup kuivatatud datleid
1,5 cup mandlijahu
2-3 spl toorkakaod
0,5 tl kaneeli
1-2 spl vett (kui vajalik)

Kate:
0,5 cup kookosõli
0,5 cup mandlivõid või maapähklivõid
1/3 cup vahtrasiirupit
0,5 tl vaniljeekstrakti

1 cup = 236 ml


  • Pane põhja koostisosad blenderisse või köögikombaini ja blenderda kuni saad sellise kleepuva ja paksu taina. Vajadusel lisa vett, et komponendid paremini seguneksid. Suru tainas vormi. Mina kasutasin 22,5x22,5 cm vormi. Soovi korral pane põhja küpsetuspaber. 
  • Katte jaoks sulata kookosõli, lisa juurde pähklivõi, vahtrasiirup ning vaniljeekstrat. Sega, kuni saad ühtlase massi. Kalla mass vormi. 
  • Aseta vorm 3 tunniks sügavkülma, seejärel võid maiustama hakata. Võid ka pärast 3tunnist sügavkülmas hoidmist koogi tavalisse külmkappi tõsta. 
  • Säilita kooki külmkapis. 

Originaalretsepti leiab siit

Comments