3 muna
75 ml keefirit
60 g võid
60 g rafineerimata suhkrut
2 tl vaniljepastat
50 g riisijahu
75 g maisijahu
75 g kaerajahu (mina asendasin toortatrajahuga)
50 g kaerahelbeid
1,5 tl küpsetuspulbrit
1/4 tl soola
2-3 pirni (võib teha ka õuntega)
60 g tumedat šokolaadi
Soovitan lisada kaneeli või kardemoni vms, kuna minu meelest jäi veidi maitsekusest puudu.
75 ml keefirit
60 g võid
60 g rafineerimata suhkrut
2 tl vaniljepastat
50 g riisijahu
75 g maisijahu
75 g kaerajahu (mina asendasin toortatrajahuga)
50 g kaerahelbeid
1,5 tl küpsetuspulbrit
1/4 tl soola
2-3 pirni (võib teha ka õuntega)
60 g tumedat šokolaadi
Soovitan lisada kaneeli või kardemoni vms, kuna minu meelest jäi veidi maitsekusest puudu.
Peale raputamiseks natuke kookoshelbeid |
- Sega omavahel kõik jahud, küpsetuspulber ja sool.
- Sulata või.
- Vahusta munad suhkruga, lisa keefir, vanill ja jahtunud sulavõi.
- Haki pirnid väikesteks kuubikuteks ja tükelda ka šokolaad.
- Lisa munasegule jahusegu, õuna- ja šokolaaditükid.
- Sega kõik ühtlaseks tainaks.
- Jaota tainas silikoonist muffinipesadesse või pabervormidega kaetud muffinivormi.
- Küpseta 180 kraadises ahjus 20-25 minutit kuni muffinid on mõnusalt pontsakaks ja kuldseks kerkinud.
Originaalretsepti vaata siit by Merilin Taimre.
Comments
Post a Comment